Magamról

Cserháti ZoltánDr. Cserháti Zoltán vagyok, orvos, vállalkozó és alapító. A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam, tudományos diákköri munkámat a Klinikai Központ Szemklinikáján és a Gyógyszerésztudományi Kar Biofarmácia Tanszékén végeztem. Kutatási területem az uvealis melanoma őssejt markerek expressziójának vizsgálata.

Nemrégiben határoztam el, hogy életemet a szemészeti problémákkal élők gyógyítására szentelem. Ennek érdekében létrehoztam egy olyan szakterület specifikus weboldalt, amely hiteles orvosi források segítségével bemutatja a leggyakoribb és legfontosabb szemészeti problémákat, kezeléseket. Friss kutatásokról, eredményekről, eszközökről és látásjavító megoldásokról fogok írni, mindenki számára közérthető módon. Magyarul. A legújabb szemészeti kutatásokat és fejlesztéseket angol nyelven is összefoglalom, megosztom.

Nagyon fontosnak érzem azt, hogy a felnövekvő generáció megértse és kihasználja az internet és a web 2.0 adta lehetőségeket, melyeket akár professzionális szinten is használhat az orvostudomány minden területén. A klinikai gyakorlatban is nagyon fontos a digitális íráskészség, ezért az uvea.hu célja, hogy orvosilag hiteles, mégis közérthető formában tájékoztassa a pácienseket, érdeklődőket valamint az orvoskollégákat is.

Az érthető, hiteles, forrással megjelölt egészségügyi információ mindenkinek jár!

Utolsó módosítás: 2015.10.25.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *