Mérföldkövek

  • A Meducation.net orvosi oktatással foglalkozó szervezet egyetemi képviselője lettem. Az oldalon több, mint 30.000 kép, videó, esettanulmány, podcast, powerpoint előadás, vagy éppen MCQs található. Sőt, akár fel is tehetjük kérdéseinket, várva arra, hogy a több, mint 22.500 orvostanhallgató vagy orvos megválaszolja azt.
    Egyik legfontosabb feladatom, hogy minden medikus hiteles orvosi tartalomhoz jusson, függetlenül attól, hogy melyik egyetemen tanul. Itt van a profilom, szívesen segítek ezzel kapcsolatban mindenkinek.
  • 2012. november 24.-én részt vettem  a “Wales Medical Undergraduate Conference 2012” elnevezésű konferencián, Cardiffban, Wales fővárosában, mely Nagy-Britannia legnagyobb orvostanhallgatói konferenciája volt. “Stem cell markers in human uveal melanoma” c. poszteremmel megnyertem a Medical Protection Service Award International Poster díját. A Cambridge Medicine Journal cikke a konferenciáról.

 

  • Megkaptam a The Social MEDia CourseThe Ultimate Expert” diplomáját. A kurzus a digitális íráskészség fontosságát emeli ki, 16 Prezi előadáson keresztül bemutatja, hogy milyen kapcsolat van az internet, a közösségi média és az orvostudomány, egészségügy között. Olyan alkalmazásokat, lehetőségeket mutat be, amelyek a klinikai gyakorlat alapjait fogják képezni a jövőben.

 

  • A második alkalommal megrendezésre kerülő “International Student Congress hivatalos nagykövete lettem. A graz-i Orvostudományi Egyetem által rendezett nemzetközi orvostanhallgatói konferencia célja, hogy megteremtse a megfelelő légkört, ahhoz, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat. A nemzetközi kollaboráció, kommunikáció és kapcsolatépítés kiemelt szerepet kell, hogy játszon egy hallgató, kutató, orvos életében.

 

 

Utolsó módosítás: 2013.04.16.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *